Ercan Mutlu'dan Basın Açıklaması

İş adamı Ercan Mutlu, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor için aday olduğunu açıklayarak basın toplantısı düzenledi. 

29 Ağustos 2020
Ercan Mutlu'dan Basın Açıklaması

 
07 Haber'e açıklamada bulunan Ercan Mutlu, “Eğer yönetimde yer alacak 35 arkadaşlarımız kulübe üye olursa bizde başkanlığa aday olacağız” şeklinde konuştu.
 
İş adamı Ercan Mutlu'nun yaptığı açıklamalarda şu başlıklara dikkat çekti;
 
''Basın kirliliği''
 
Bu açıklamayı basın toplantısı gibi değil, bilgi kirliliği, ortaya çıkan dedikoduları önüne geçmek için bu konuşmayı yapıyorum. 
 
 
''Yönetime aday olma kararı''
 
Sezonu, Federasyon kararıyla ligde kalan Bucak Oğuzhanspor'umuzun tekrar Antalya, Bucak'taki arkadaşlarla yönetime aday olalım kararı aldık. Bu kararı 40-45 kişilik bir ekiple aldık. Yaptığım görüşmeler sonucunda, Milletvekili Bayram Bey'e telefonla görüştüm. Milletvekilimize durumumuzu anlattık. Bayram Bey'de, ''bu sene 3 takımımız var. Benim bir tarafta olmam yanlış olur. Adaylığında başarılar diliyorum. Kim kazanırsa yanındayım'' dedi. 
 
''Belediye Başkanı telefonlarımı açmadı''
 
Eski Belediye ve Oğuzhanspor'un da başkanı olan Süleyman Mutlu'yla bir telefonda bir görüşme gerçekleştirdim. Mutlu^dan, Belediye Başkanı ile görüşmesini, bizimle bir randevu almasını rica ettim. Bunu bu şekilde yapmamın nedeni, Belediye Başkanı'nın telefonlarımı açmaması. Açmadığı için Süleyman Mutlu'yla görüştüm. Fakat Belediye Başkanı, Süleyman Mutlu'ya şu cümleleri kurmuş; ''Bizimle görüşmesine gerek olmadığını, mevcut yönetimle devam edeceğini ve adaylıkla ilgili girişimde bulunmasın'' şeklinde konuşmuş.
 
 
''Siyasi Beklentimiz Yok''
 
Siyasetçi bir arkadaşın, söylediklerine buradan açıklık getireyim. Kendisine cevap hakkı doğuyor, cevabını tekrardan veririm. Benden için, ''Oğuzhanspor'un Başkanlık hevesi ne böyle? Sürekli sürekli irdeliyor'' demiş. Bizim bir siyasi beklentimiz yok. Başarılı olmak için çıkıyoruz. Hedefimiz 3. Lig olduğunu her yerde söylüyoruz. Söylemeye de devam edeceğiz. 
 
 
''Tesisleşme Harekatı''
 
Çok ciddi kişilerle yatırım amaçlı, tesisleşmeyle ilgili neler yapabiliriz. Bunun görüşmesini yaptık. Kalıcı neler yapacağız. Hedeflerimiz çok yüksek. Mevcut stadın ve tesisin yanında, tesisi büyüterek bir spor kompleksi yapmak. Bu bizim 3. Lig'e çıkmakla beraber ilk hedeflerimiz. 35 kişilik aday listemizi kaydedersek, biz adaylığımıza devam edeceğiz. Ama bunlar olmazsa bizim devam etme gibi bir imkanımız, maalesef ki yok! 
 
Umut Yasin Kurter - 07 HABER

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.