22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE ANTALYA KENT KONSEYİ BAŞKANI SEMANUR KURT’A ÖDÜL

Yeşilçam Medya tarafından düzenlenen 22. TÖK (Türkiye’ye Önem Katanlar) ödül töreni, 27 Mayıs akşamı Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Gecede, birçok başarılı isim ödüllerine kavuştu. 

29 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE ANTALYA KENT KONSEYİ BAŞKANI SEMANUR KURT’A ÖDÜL

 Türkiye’nin farklı alanlarında önemli katkılar sağlayan kişi ve kurumların onurlandırıldığı törende, iş dünyasından sanata, spora kadar geniş bir yelpazede ödüller sahiplerini buldu. Ödül töreni, hem Türkiye'deki başarıların kutlanması hem de topluma katkı sağlayanların teşvik edilmesi amacıyla düzenlendi.

 Ödül töreninde Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, başarılı çalışmalarıyla dikkat çekerek ödüle layık görüldü. Ödülünü, Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk'un elinden aldı. Semanur Kurt, ödülünü alırken yaptığı konuşmada, "Bu ödülü almak benim için büyük bir onur. Bu ödülü, Antalya'mıza ve kentimize katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarım adına kabul ediyorum," dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.