22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE NURAY ÖZER EĞİTİM KURUMLARINA ÖDÜL

Yeşilçam Medya tarafından 22.si düzenlenen TÖK (Türkiye’ye Önem Katanlar) ödül töreni, 27 Mayıs akşamı Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Gecede ödüller sahiplerini buldu. 

29 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE NURAY ÖZER EĞİTİM KURUMLARINA ÖDÜL

 Eğitim dünyasında önemli başarılara imza atan Nuray Özer Eğitim Kurumları, düzenlenen prestijli gecede ödüle layık görüldü. Nuray Özer Eğitim Kurumları Kurucuları Nuray Özer ve Erkan Özer ödüllerini Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt’un ellerinden aldı.

Antalya’da 2 şubesi ile hizmet veren Nuray Özer Eğitim Kurumu, lise ve üniversite hazırlık eğitimi konusundaki üstün başarılarıyla tanınıyor. Yıllardır YKS ve LGS sınavlarında Türkiye derecesine giren öğrenciler yetiştiren Nuray Özer Eğitim Kurumları, bu alandaki başarısını bir kez daha kanıtladı.

 Törende konuşan kurucu Nuray Özer, "Öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek için sürekli çalışıyoruz. Her yıl YKS ve LGS sınavlarında elde ettiğimiz Türkiye dereceleri, bu çabaların bir sonucudur," diyerek ödülü almaktan duydukları gururu ifade ettiler. Nuray Özer ayrıca, " Bu başarı Öğrencilerimizin, ailelerinin ve biz eğitimcilerin de ortak zaferidir. Bu ödül, özverili çalışmalarımızın ve kaliteli eğitim anlayışımızın bir sonucudur," şeklinde konuştu.

 Nuray Özer Eğitim Kurumları, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra, onları hayata hazırlama konusunda da büyük önem taşıyor. Kurumun sunduğu eğitim programları, öğrencilere sadece sınavlarda değil, yaşam boyu sürecek başarılar elde etmeleri için gerekli beceri ve bilgileri kazandırmayı hedefliyor.

 Bu önemli gecede verilen ödül, Nuray Özer Eğitim Kurumları'nın eğitimdeki liderliğini ve öğrenci başarılarını bir kez daha taçlandırdı. Kurum, gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla eğitim alanındaki çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.