22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE ŞENAY ESER’E ÖDÜL

Alfakher Gıda Şekerleme Ltd. Şti.'nin sahibi ve kurucusu Şenay Eser, 22. TÖK (Türkiye'ye Önem Katanlar) Ödülleri gecesinde büyük bir onura layık görüldü. Antalya'da düzenlenen törende ödülünü Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt'un ellerinden aldı. 

29 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE ŞENAY ESER’E ÖDÜL

Kamuyönetimi bölümünden mezun olduktan sonra, kadınların ekonomik güçlenmesinin önemine dikkat çekerek "Özgürlük kadının ekonomisindedir" diyen Şenay Eser, iş dünyasında kadınların gücüne olan inancını somut adımlarla destekledi. Şirketinin %90'ını kadın çalışanlardan oluşturarak bu alanda öncü bir rol üstlendi.

Eser, 2012 yılında Türkiye piyasasında 1 numara olan lokum çeşidiyle sektöre adını altın harflerle yazdırdı. Alfakher Lokum'un kurucusu olarak, lokum ve şekerleme sektöründe bir devrim yarattı. Başlangıçta karşılaştığı zorluklar onu durdurmadı, aksine daha da güçlendirdi. Kaliteye olan bağlılığıyla sektörde çığır açan Eser, Alfakher Lokum'u dürüstlük, adalet ve sürdürülebilirlik ilkeleriyle tanınan bir marka haline getirdi.

Şenay Eser'in liderliği altında, Alfakher Lokum sadece müşterilerini değil, aynı zamanda çalışanlarını da önemsedi ve destekledi. Eser'in iş dünyasında sergilediği başarı, cesaret, azim ve tutku dolu yaşam öyküsü, diğer kadın girişimcilere de ilham kaynağı oldu.

Ödül töreninde yaptığı konuşmada Şenay Eser, "Bu ödül, yalnızca benim değil, benimle birlikte çalışan tüm kadınların başarısıdır. Kadınların iş dünyasında ne kadar güçlü ve yetenekli olduğunu gösterdiğimiz için gurur duyuyorum," ifadelerini kullandı.

Şenay Eser'in hikayesi, kadın girişimcilerin potansiyellerini keşfetmeleri ve kendi başarı hikayelerini yazmaları için bir çağrı niteliği taşıyor. Lokumun cesur ruhu olarak iş dünyasında ve yaşamın her alanında iz bırakan bir figür olarak hatırlanacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.