22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE ANTALYA KUYU TANDIR’A ÖDÜL

Antalya'nın geleneksel lezzetlerine sadık kalarak hizmet veren Antalya Kuyu Tandır, 22.TÖK (Türkiye'ye Önem Katanlar) Ödül Töreni'nde ödüle layık görüldü. Ödül, firma yetkilisi İbrahim Uysal tarafından kabul edildi ve ödül takdimini Muratpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Turgut Bucak gerçekleştirdi. 

29 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE ANTALYA KUYU TANDIR’A ÖDÜL

 Antalya Kuyu Tandır, geleneksel lezzetlerin aslını koruyarak müşterilerine sunuyor. Firma, doğu garajında bulunan merkezinde hizmet verirken,  lezzet tutkunlarının beğenisini kazanıyor.

 Ödül töreninde konuşan İbrahim Uysal, "Antalya Kuyu Tandır olarak, geleneksel lezzetlerin aslını koruyarak müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Bu ödül, bizim için büyük bir onurdur ve motivasyon kaynağı olacaktır," dedi.

 Muratpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Turgut Bucak ise ödül takdimi sırasında, Antalya Kuyu Tandır'ın geleneksel lezzetleri yaşatma ve tanıtma konusundaki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

 Antalya Kuyu Tandır'ın bu prestijli ödülü, firmanın geleneksel lezzetlere olan bağlılığını ve öncü rolünü bir kez daha vurguluyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.