22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE OĞUZHAN YÜRÜK’E ÖDÜL

27 Mayıs akşamı Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen 22. Türkiye’ye Önem Katanlar Ödül Töreni, seçkin konukları ve büyüleyici atmosferiyle unutulmaz anlara sahne oldu. Gecede çeşitli kategorilerde birçok önemli isim ödüllendirilirken, Emlak gayrimenkul sektöründen de dikkat çeken isimler ödüle layık görüldü. 

30 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE OĞUZHAN YÜRÜK’E ÖDÜL

 MABEL YÜRÜK-KRC ANTALYA ortaklarından Oğuzhan Yürük’te gecede ödül alan isimler arasındaydı. Emlak sektöründe  MABEL YÜRÜK-KRC ANTALYA  ile başarılı işlere imza atan Oğuzhan Yürük sektördeki başarısını ödülle taçlandırdı. Oğuzhan Yürük’e ödülünü, Şükriye Karaben ve CHP Antalya 22.Dönem Milletvekili Tuncay Ercenk birlikte takdim etti.

 Oğuzhan Yürük, emlak sektörüne olan katkıları ve başarılı kariyeri ile bu ödülü fazlasıyla hak ettiğini bir kez daha kanıtlamış oldu. Gecenin sonunda Yürük, izleyicilerden büyük alkış aldı ve tebrikleri kabul etti.

 Bu ödül töreni, Türkiye’nin çeşitli sektörlerdeki başarılı isimlerini onurlandırmaya devam ederken, Oğuzhan Yürük gibi yetenekli profesyonellerin ödüllendirilmesi, emlak ve gayrimenkul sektörünün geleceği için de büyük bir motivasyon kaynağı oluyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.