ADANA'DA CİNAYET: "SEVGİLİME TERS DAVRANIYORSUN" TARTIŞMASINDA KATLİAM

Adana'da eski baldızı Deniz Tuncel'i yaralayıp, sevgilisi Şahan Uğurlu'yu pompalı tüfekle öldüren Murat Kebude, polis tarafından yakalanarak tutuklandı. Olayın, çocuklarıyla ilgili yaşanan bir tartışmanın ardından büyüyerek cinayetle sonuçlandığı öğrenildi. 

31 Mayıs 2024
ADANA'DA CİNAYET: "SEVGİLİME TERS DAVRANIYORSUN" TARTIŞMASINDA KATLİAM

 

29 Mayıs'ta saat 18.00 sıralarında Adana'nın Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kamyon şoförü Murat Kebude (37), 2023 yılında boşandığı eşi S.T.'den olan iki kız çocuğunu alıp marketten yaş pasta aldıktan sonra evine gitti. Bir süre sonra, Kebude’nin eski baldızı Deniz Tuncel (21) ve sevgilisi Şahan Uğurlu (30) da eve geldi.

 

TARTIŞMA VE CİNAYET

Eve gelen Tuncel ve Uğurlu, Kebude ile tartışmaya başladı. Tartışmanın nedeni, Kebude'nin teyzelerinin yanına gitmek isteyen çocuklarını engellemesi ve bu durumun eski baldızı Tuncel ile aralarında gerilime yol açmasıydı. Tartışma, Şahan Uğurlu'nun Kebude'ye "Sen kimsin benim sevgilime ters davranıyorsun?" demesiyle daha da büyüdü.

 

Bu sırada Kebude, evde bulunan ruhsatsız pompalı tüfekle Şahan Uğurlu'yu göğsünden vurdu. Çocuklarını alarak evden çıkan Kebude, merdivenlerde karşılaştığı Deniz Tuncel'i de göğsünden vurdu. Daha sonra otomobiline binip Sarıçam ilçesi Büyük Baklalı Mahallesi’ndeki ailesinin yanına gitti.

 

SAĞLIK VE POLİS EKİPLERİ OLAY YERİNDE

Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ancak, Şahan Uğurlu doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Deniz Tuncel ise ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

 

ZANLI AİLESİNİN EVİNDE YAKALANDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Murat Kebude’yi ailesinin evine düzenledikleri baskında yakalayarak gözaltına aldı. Emniyete götürülen Kebude, ifadesinde pişman olduğunu belirterek, “Çocuklarım vardı, yetim kaldılar. Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı. Pişmanım.” dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kebude, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Murat Kebude’nin çocukları ise sosyal hizmetler tarafından koruma altına alındı.

 

(KAYNAK:DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.