ANTALYA'DA ORMAN YANGINI KORKUTTU

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yerleşim yerine yakın bir ağaçlık alanda çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek çevre sakinlerini tedirgin etti. Yangına müdahale eden ekipler, hızla olay yerine intikal ederek yangını kontrol altına almak için yoğun çaba sarf etti. 

06 Haziran 2024
ANTALYA'DA ORMAN YANGINI KORKUTTU

KREŞ ÇOCUKLARI TAHLİYE EDİLDİ

Yangının çıktığı bölgeye yakın bir kreşte bulunan çocuklar, güvenlik amacıyla hızla tahliye edildi. Kreş yetkilileri, çocukların güvenli bir şekilde tahliye edilerek ailelerine teslim edildiğini belirtti. Çocukların tahliyesi sırasında herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı.

BAŞKAN BÖCEK: YANGIN KONTROL ALTINDA

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yangının yerleşim yerlerine ulaşmadan kontrol altına alındığını açıkladı. Başkan Böcek, yangına hızla müdahale eden itfaiye ekiplerine ve diğer ilgili birimlere teşekkür ederek, yangının daha fazla yayılmasının önlendiğini vurguladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.