DSP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Şaklar'dan Kurban Bayramı Mesajı

 

18 Haziran 2024
DSP Antalya Büyükşehir  Belediye Başkan Adayı  Hakan Şaklar'dan  Kurban Bayramı Mesajı

Demokratik Sol Parti'nin (DSP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı, inşaat mühendisi Hakan Şaklar, Kurban Bayramı dolayısıyla bir bayram mesajı yayımladı. Şaklar, mesajında Kurban Bayramı'nın birlik ve beraberlik içinde kutlanmasını diledi.

Şaklar, bayram mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Kurban Bayramı'nın, umutları yeşerten, sevdiklerimizle birlikte geçirdiğimiz güzel anılara vesile olan bir bayram olması dileğiyle, en içten sevgi ve selamlarımı iletiyorum."

Ayrıca, Hakan Şaklar, Filistin'de yaşanan olaylara da dikkat çekerek dünya ülkelerine çağrıda bulundu. Emperyalist Amerika'nın yol arkadaşı İsrail'e karşı durulması gerektiğini vurgulayan Şaklar, Filistin'deki Müslüman kardeşlerimiz için dayanışma çağrısı yaptı.

Şaklar, açıklamasında şu sözleri kullandı:
"Filistin'de yaşanan zulme sessiz kalamayız. Dünya ülkelerine sesleniyorum, emperyalist Amerika'nın yol arkadaşı İsrail'e dur deyin. Filistinli kardeşlerimizin yanında olmalıyız."

Hakan Şaklar, mesajını, Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisiyle sonlandırdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.