MODA VE SANAT ÖDÜLLERİ 12 AĞUSTOS’TA!

 

25 Haziran 2024
MODA VE SANAT ÖDÜLLERİ 12 AĞUSTOS’TA!

 Yeşilçam Medya A.Ş. olarak, 12 Ağustos 2024 tarihinde Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek Moda ve Sanat Ödülleri töreninin heyecanı ve gururunu yaşıyoruz. Bu yıl 23.sü düzenlenecek olan törenimizde, moda ve sanat dünyasında öne çıkan işletmeler ile sanatçılarımıza ödüller takdim edeceğiz.

 Moda ve sanat denildiğinde akla gelen tüm isimlerin katılımına açık olan bu anlamlı geceye, modacıları ve sanatla ilgilenen herkesi davet ediyoruz. Ödül töreninde, ödül almaya hak kazananlar Yeşilçam Medya A.Ş.'nin bünyesinde bulunan 11 yerel ve ulusal haber sitesinde öz geçmiş biyografileri ve ödül anı haberleriyle onurlandırılacak, ayrıca Antalya Tempo Dergisi'nde tam sayfa reklamları yayımlanacaktır. Bu önemli gece, sosyal medya hesaplarımızda da paylaşılacak olup, Antalya ve Akdeniz bölgesinde geniş bir yankı uyandıracaktır.

 Bu ödül töreninde ödül alacak adaylar hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen 0543 218 10 00 numaralı telefonu arayarak bizimle iletişime geçin.

 Yeşilçam Medya A.Ş. olarak düzenlediğimiz bu prestijli etkinlikte sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.