GELECEK’E TAZE KAN

Haber : Süleyman Yıldız 

10 Temmuz 2024
GELECEK’E TAZE KAN

GELECEK’E TAZE KAN

Girdiği ilk seçimde meclise girmeyi başaran Gelecek partisine bu gün yeni katılımlar

adalet birlik partisi 1720565925

whatsapp video 2024 07 09 at 16 1720565182. Birçok partide deneyim kazanan siyasetçi, iş insanı, Mustafa Şükrü Aycı, öncülüğünde bu gün Gelecek partisinde siyaseti sürdürmeye karar verdi.

  Parti Genel Merkezinde Gelecek Partisi Kurucu Genel Başkanı ve Eski Başbakanlardan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından parti rozetleri takılan partililer keşke daha önce buraya gelseydik diye konuştular.

ke%C3%A7i%C3%B6rende yeniden h%C3%BCsrana u%C4%9Framak istemiyoruz 1720569255

Genel Başkan Davutoğlu açılış konuşmasında niteliğe  dikkat çekerek şunları kaydetti.

“Değerli arkadaşlar bugün Parti başkanlık Kurulu toplantımızı özel bir gündemle açıyoruz. Çok değerli arkadaşlarımızın katılımları söz konusu.

 Mustafa Şükür Aycı hoş geldiniz Mustafa  Bey, Nesurullah Pirol, Av.Yasemin Nurcan Hanım  hoş geldiniz.

bggtt 1720565677

Değerli konuklar; siyasi faaliyetler nitelikli insan unsuruyla kaimdir ve siyasetin başarısının en önemli ölçüsü bir partinin bir hareketin siyasete ne kadar nitelikli insan kazandırdığıyla ilgilidir. Bu bağlamda bugün Parti başkanlık kurulumuzu açarken  gerçekten kendisiyle tanıştığımda tecrübesiyle siyasi tecrübesiyle sosyal hayattaki tecrübesiyle en önemlisi de ekonomik alanda yatırım danışmanı olarak sevgi tecrübeyle ben de özel bir  etki uyandıran Mustafa Şükür beyi ve arkadaşlarını ağırlıyoruz. Mustafa bey geldiğinde bizim çok  güvendiğimiz bir alandan tecrübe ve ilkeleri itibariyle Gelecek Partisi ilkeleri benimseyen bir arkadaş topluluğu olduklarını belirtti. Keza  Nasurullah Pirol beyde geçen hafta partimize katmıştı aralarında tasarımcı, avukat, iş Dünyası iş hayatında çok başarılı tecrübeler yaşamış arkadaşların da olduğu şehircilik alanında da çalışması olan güzel bir toplulukla bir katılım gerçekleştiriyoruz .

Önce Hoş geldiniz diyorum aramıza katılmanız Dolayısıyla hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Bizim Parti başkanlık kurundaki arkadaşlarımızla birlikte de geçen hafta durumu şeyi değerlendirdik bu talebi bu katılımı gerçekleştireceğiz

İnşallah .”diye konuştu.

Aycı : Yolumuz uzun, hedefimiz büyük,  Geleceğimiz aydınlık

433 1720565780

İş İnsanı Siyasetçi  Mustafa Şükür Aycı ,Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinin verildiğini anımsatarak, beni bu göreve layık gören Çok kıymetli Başbakanımız ve Partimizin Kurucu Genel Başkanı Sayın Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere ekibine saygılarımı sunarken, siyasetin özveri, tecrübe, erdemlilik gerektirdiğinin öneminin farkında olarak,  bu güne kadar reel sektörde ve siyasette insan ilişkilerinde, iletişimde edindiğim tecrübe ve kazanımlarımı Gelecek Partisi çatısı altında gençlere aktarmaya çalışacağım. Hedefimiz elbette Türk siyasetinde en iyi yere gelmektir. Bunun için üzerime düşenden fazlasını yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Yolumuz uzun, hedefimiz büyük,  Geleceğimiz aydınlık olacaktır. ”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.