CHP lideri Özgür Özel'den çağrı: "Işıkları yakın kapatın"

 

10 Temmuz 2024
CHP lideri Özgür Özel'den çağrı: "Işıkları yakın kapatın"

Özgür Özel, milli takımımızın son dakika şanssızlıkları sonucunda UEFA’nın adaletsiz kararlarıyla kupadan elenmesini eleştirdi. “Milli takımımız son dakikaya kadar pes etmemesine rağmen, son 15 dakikadaki iki şanssızlık sonucunda kupaya veda etmek zorunda kaldı. Ancak, bütün takımımızı ve Türkiye’nin renklerini kucaklayan, farklılıklarını ülkenin gücü sayan ve milli takımı bir bütün olarak sahiplenen herkesin başarısını kutluyorum.” dedi.

Avrupa’daki Nefret Söylemleri ve Aşırı Sağ Tehlikesi Toplumsal bölünmelere ve nefret söylemlerine karşı uyarılarda bulunan Özel, “Toplumu göçmenler ve göçmen olmayanlar, sağcılar ve solcular, farklı mezheplerden olanlar şeklinde bölüp her meseleyi bir başka tarafa yükleyerek nefret üretenler, Avrupa’da faşizan ideolojileri hortlatarak aşırı sağı yükseltmeye çalışıyorlar.” şeklinde konuştu.

“Işıkları Yakın, Kapatın”

 Özgür Özel, emekçi ve asgari ücretli vatandaşlar için toplumsal bir eylem çağrısında bulundu. “Türkiye, bu akşam saat 21.00'da ayağa kalk. Eğer emekliye zam istiyorsan, asgari ücrete zam istiyorsan başlıyoruz! Işıkları yakın, ışıkları kapatın! Kendinizi gösterin.” dedi.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.