CHP ANTALYA İL BAŞKANLIĞI’NDAN BAMBUS AÇIKLAMASI: “BAMBUS, ARTIK ŞEHRİMİZİN VİCDANIDIR”

 

11 Temmuz 2024
CHP ANTALYA İL BAŞKANLIĞI’NDAN BAMBUS AÇIKLAMASI: “BAMBUS, ARTIK ŞEHRİMİZİN VİCDANIDIR”

 CHP Antalya İl Başkanlığı, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Bambus Plajı ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Parti, Bambus Plajı’nın kent sakinlerinin sağlıklı, güvenli ve adil bir yaşam hakkı kapsamında korunması gerektiğini vurguladı. CHP İl Başkanlığı, kıyıların halka açık tutulmasının anayasal bir görev olduğuna dikkat çekerek, ihalesi iptal edilmiş ve boş durumda olan Bambus Plajı’nın işgalden korunması sorumluluğunun Muratpaşa Belediyesi’ne ait olduğunu belirtti.

 Açıklamada, Bambus Plajı’nın kişisel ya da kurumsal bir mesele olmadığı, kentin çıkarları ve kamu yararı için partiler üstü bir konu olduğu ifade edildi. Muratpaşa Belediyesi’nin, kamu idaresi olarak bu sorumluluğu üstlendiği ve halk adına hareket ettiği belirtildi. CHP Antalya İl Başkanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Antalya dünyanın en güzel yeridir” sözünü hatırlatarak, Bambus Plajı’nın artık şehrin vicdanı olduğunu ve herkesin partiler üstü bir yaklaşım sergileyerek bu doğa harikasının Antalya halkının olması için sürece destek vermesi gerektiğini ifade etti.

 Bu açıklamayla birlikte CHP Antalya İl Başkanlığı, Bambus Plajı’nın korunması ve halka açık tutulması yönünde güçlü bir mesaj vermiş oldu. Bambus Plajı’nın Antalya halkının kullanımında kalması için partiler üstü bir iş birliği çağrısı yapıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.