DURSUN ÖZBEK'TEN 8 NUMARA TRANSFERİ MÜJDESİ: "KISA SÜREDE HABER VERECEĞİZ"

 

30 Temmuz 2024
DURSUN ÖZBEK'TEN 8 NUMARA TRANSFERİ MÜJDESİ: "KISA SÜREDE HABER VERECEĞİZ"

 Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılı takımın transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın kurucusu Ali Sami Yen'in 73. ölüm yıl dönümü için Feriköy Mezarlığı'nda düzenlenen anma töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özbek, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Özbek, "Cumartesi günü Süper Kupa'yı oynayacağız. Transfer sezonu devam ediyor. Hocamızla beraber tespit ettiğimiz açıklarımız var. Onların bir kısmını giderdik, bir kısmını da en kısa sürede gidereceğiz," diyerek transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Ayrıca, "Elimizde şampiyon olmuş bir kadro var. İki sene üst üste şampiyon olduk. İki sene üst üste şampiyon olan çok kıymetli bir hocamız var. Dolayısıyla bunlar zaten Galatasaray'ın en büyük gücü. Elbette ki çalışmalarımızın sonunda da eksik, ihtiyaç duyulan yerlere transferlerimiz devam edecek," ifadeleriyle mevcut kadronun gücünü vurguladı.

 

 Başkan Özbek, orta saha bölgesine yönelik transfer çalışmalarına da değinerek, "8 numara eksik değil de kuvvetlendirmemiz gereken bir bölgemiz. Onun için de son derece sıkı çalışıyoruz. Kısa sürede inşallah taraftarlarımıza haber vereceğiz," diyerek, bu bölgeye yapılacak olası bir transfer için taraftarları heyecanlandırdı. Galatasaray taraftarları, transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala yapılacak bu önemli hamleyi merakla bekliyor. Özbek'in sözleri, sarı kırmızılı camiada heyecan yarattı.

 

(KAYNAK:NTV SPOR)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.