İlk Mezunlar Sertifikalarını Alıyor

Haber : Murat Genç / Bursa 

31 Temmuz 2024
İlk Mezunlar Sertifikalarını Alıyor

TÜRSAB Güney Marmara BTK’dan “Eğit ve İstihdam Et” Projesi: İlk Mezunlar Sertifikalarını Alıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSMEK İş Birliğiyle Düzenlenen ProjeBasınımızın Değerli Temsilcileri,3 – 28 Haziran 2024 tarihleri arasında, TÜRSAB Güney Marmara BTK olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSMEK iş birliğiyle düzenlemiş olduğumuz “Eğit ve İstihdam Et” projemizin ilk mezunlarını sektörümüz ile buluşturuyoruz.

Etkinlikte öğrencilerimiz sertifikalarını alıp, bölge acentalarımız ile bir araya gelerek seyahat danışmanlığı kariyerlerine ilk adımlarını atacaklar.

Projenin Amacı ve KatkılarıBu proje, seyahat acentalarımızın eğitimli personel açığını kapatmaya yönelik olarak hayata geçirilmiş olup, şehrimizde verilen turistik hizmet kalitesini yükseltmeyi hedeflemektedir. “Eğit ve İstihdam Et” programı sayesinde, turizm sektöründe eğitimli ve nitelikli personel ihtiyacına önemli bir katkı sağlanacaktır.

Kapanış Töreni DetaylarıEtkinliğin kapanış töreninde, siz değerli basın mensuplarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Öğrencilerimizin sertifikalarını alacakları bu özel günde, onların heyecanına ortak olacak ve turizm sektöründe kariyerlerine ilk adımlarını atmalarına tanıklık edeceksiniz.

Tarih: 1 Ağustos 2024Saat: 18.00 – 20.00Yer: TÜRSAB Güney Marmara Ofisi (Kükürtlü Mah. Belde Cad. Başaran Sk. Yeşil Deniz Apt. No 8 Çekirge 16070 Bursa Türkiye)Muharrem Ayı Dolayısıyla Aşure İkramıTörenimizin bitiminde, Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıtımı yapılacaktır. Bu vesileyle, hem projeye katkı sağlayan herkese teşekkür etmek hem de bu önemli günü birlikte kutlamak istiyoruz.

Saygılarımızla,

TÜRSAB Güney Marmara BTK

20240731 184849 1 scaled IMG 20240731 WA0034 IMG 20240731 WA0035

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.