Fenerbahçe'nin Göztepe maçı kamp kadrosu belli oldu

 

16 Ağustos 2024
Fenerbahçe'nin Göztepe maçı kamp kadrosu belli oldu

enerbahçe, Göztepe ile oynayacağı mücadelenin 24 kişilik kamp kadrosunu açıkladı. Sakatlığı bulunan Fred ve adı transferde Brighton ile anılan Ferdi Kadıoğlu kadroda yer aldı.

 

Fenerbahçe'nin Göztepe maçı kamp kadrosu belli oldu: Ferdi ve Fred kararı

 

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında oynanacak Göztepe mücadelesinin kamp kadrosunu duyurdu.

 

Teknik Direktör Jose Mourinho'nun kararıyla sakatlığı bulunan Fred ve Brighton'a transfer olacağı iddia edilen Ferdi Kadıoğlu da kadroda yer aldı.

İşte Fenerbahçe'nin Göztepe maçı kamp kadrosu:

Dominik Livakovic, Bartuğ Elmaz, Ertuğrul Çetin, İsmail Yüksek, Furkan Onur Akyüz, Fred Santos, Bright Osayi-Samuel, Sebastian Szymanski, Mert Müldür, Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü, İrfan Can Kahveci, Alexander Djiku, Oğuz Aydın, Rodrigo Becao, Dusan Tadic, Yusuf Akçiçek, Allan Saint-Maximin, Ferdi Kadıoğlu, Edin Dzeko, Jayden Oosterwolde, Youssef En Nesyri, Rade Krunic, Cenk Tosun


Göztepe - Fenerbahçe maçı 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.