Bağımsız Yerel Hak-Sen Genel Başkanı Yavuz Toptaş'tan Bayraklı Belediyesi'ne Tepki: Memurlar Mağdur Ediliyor

 

28 Ağustos 2024
Bağımsız Yerel Hak-Sen Genel Başkanı Yavuz Toptaş'tan Bayraklı Belediyesi'ne Tepki: Memurlar Mağdur Ediliyor

Bağımsız Yerel Hak-Sen Genel Başkanı Yavuz Toptaş , İzmir Bayraklı Belediyesi 'nde görev yapan memurların yaşadığı ekonomik zorlukları gündeme getirerek, belediye yönetimine tepki gösterdi. Toptaş, enflasyonun hızla yükseldiği ve yaşam standartlarının giderek düştüğü bir dönemde, memurların sosyal denge tazminatlarının aylardır ödenmemesinin büyük bir mağduriyete yol açtığını belirtti.

Toptaş, geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde benzer sorunların yaşandığını ve tüm sendikaların ortak hareket etmesiyle belediye yönetiminin geri adım attığını hatırlatarak, "İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen eylemler sonucunda, belediye yönetimi geri adım atarak tekrar sözleşme imzaladı ve memurların mağduriyeti giderildi. Şimdi aynı şekilde Bayraklı Belediyesi'nde de sendikalarımızın katılımıyla eylemler devam ediyor. Bayraklı Belediyesi yönetiminden de benzer bir adım atmasını bekliyoruz" dedi.

Toptaş, memurların yaşadığı mağduriyetin bir an önce sona erdirilmesinin öncelikleri olduğunu vurgulayarak, belediye yönetimini sorumluluklarını yerine getirmeye çağırdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.