ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

Zafer Bayramı, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı programlarla coşkuyla kutlanacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı otobüsler ve raylı sistem araçları ücretsiz yolcu taşıyacak. 

28 Ağustos 2024
ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

 Antalya Büyükşehir Belediyesi, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 102. Yıldönümü 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı çeşitli etkinlikler ile kutlayacak. Antalyalıların Zafer Bayramı coşkusuna ortak olması için belediyeye ait toplu ulaşım araçları ücretsiz yolcu taşıyacak. 30 Ağustos Cuma günü belediyenin resmi plakalı otobüsleri, ANTRAY ve nostalji tramvayı vatandaşların kutlamalara rahat ulaşım sağlamaları ve Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlamaları için ücretsiz olacak.

ŞAHİKA ERCÜMEN KAŞ’TA DALIŞ YAPACAK

 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Milli Sporcu

 Şahika Ercümen yeni zaferlere imza atmak üzere Türkiye Serbest Dalış Şampiyonasına katılacak. Şampiyona 30 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında Antalya’da dalış turizminde çok önemli bir yere sahip olan Kaş ilçesinde gerçekleşecek.

ZAFER KUPASI TURNUVASI DÜZENLENECEK

 Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Zafer Kupası Turnuvası düzenlenecek. 30 Ağustos Cuma günü 16.00-21.00 saatleri arasında ABB Spor Akademisi halı sahalarında 6-12 yaş 30 Ağustos minikler zafer kupası turnuvası gerçekleştirilecek. 

ALANYA ATABEM’DE ZAFER ÇOCUKLARI PROGRAMI

 Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya ATABEM Kurs Merkezi öğrencileri ise 29 Ağustos Perşembe günü Zafer Çocukları Programı gerçekleştirecek. Saat 11.00’de uma Pazarı içindeki ATABEM Kurs Merkezi önünde gerçekleştirilecek programda; Alanya ATABEM Kurs merkezi öğrencilerinin hazırladığı Zafer konuşması, keman dinletisi, kurs öğrencileri tarafından hazırlanan Zafer Gösterisi ve Atatürk’ün İzinde Zafer Çocukları gösterimi yer alacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.