Osman Genç’ten 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

 

29 Ağustos 2024
Osman Genç’ten 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç , 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Genç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde gösterdiği azmin, kararlılığın ve vatan sevgisinin en büyük nişanıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan bu büyük zafer, sadece Türk milletinin değil, tüm mazlum milletlerin ilham kaynağı olmuştur.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Türk milletinin bu gurur dolu bayramını en içten dileklerimle kutlar, ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde daha aydınlık yarınlara ulaşmasını temenni ederim.

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu olarak, Türkiye’nin küresel arenada barış, dostluk ve iş birliği temelinde yükselmesi için çalışmalarımızı sürdürmeye kararlıyız. Bu özel günde, tüm milletimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.