Abdurrahman Aksu’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

 

29 Ağustos 2024
Abdurrahman Aksu’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Rizeliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Aksu , 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle kutlama mesaj yayınladı. Mesajında Ağustos ayını Türk Milleti için Zafer ayı olduğuna dikkat çeken Aksu “ 953 yıl öncesinde kazandığımız Malazgirt Zafer’inden, 102 yıl önce zaferle neticelendirdiğimiz Büyük Taarruza kadar tarihimiz eşsiz bir zafernamedir “ dedi.


Emsalsiz Zafer’in 101. Yılı Kutlu Olsun
Başkomutanlık Meydan Muhaberesi için “ emsalsiz zafer “ ifadesini kullanan Başkan Aksu “ Bütün yokluk ve imkansızlıkları inancıyla aşan milletimiz, başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde emsalsiz bir zafere imza atarak, Türk’ü tarihten silmek isteyenleri büyük bir hezimete uğratmıştır. Bu zafer Dünya’ya göstermiştir ki, Dünya var oldukça Türk’ün adı yaşamaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadelede canlarını defa eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmetle minnetle yâd ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı ’mız kutlu olsun “ diyerek açıklamasını tamamladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.