Başkent Postası Güneydoğu Temsilcisi Mehmet Çiçek’ten Önemli Ziyaret

Haber : Murat Genç/ Ankara 

29 Ağustos 2024
Başkent Postası Güneydoğu Temsilcisi Mehmet Çiçek’ten Önemli Ziyaret

Başkent Postası Güneydoğu Temsilcisi Mehmet Çiçek’ten Önemli Ziyaret

Başkent Postası Güneydoğu Temsilcisi ve deneyimli gazeteci Mehmet Çiçek, Memleketi Sanayici İş Adamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel’i ziyaret etti.

Bu önemli ziyaret, iş dünyası ve medya arasında köprülerin güçlendirilmesi adına büyük bir anlam taşıyor.

Ziyaret sırasında Mehmet Çiçek, Feridun Öncel ile bölgenin ekonomik durumu, sanayici ve iş adamlarının karşılaştığı zorluklar ve çözümleri üzerine önemli görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca, MİSİAD’ın bölgeye sağladığı katkılar ve gelecek projeleri hakkında da detaylı bilgi aldı.

Mehmet Çiçek, ziyarette, Başkent Postası olarak bölgenin ekonomik kalkınmasına ve iş dünyasının sesini duyurmaya büyük önem verdiklerini belirterek, MİSİAD ile yapılacak iş birliğinin, bölgedeki sanayicilerin ve iş adamlarının sorunlarına çözüm getireceğine inandığını ifade etti.Feridun Öncel ise Mehmet Çiçek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, medya ve iş dünyası arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesinin bölgenin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağını vurguladı. Ayrıca, MİSİAD olarak, iş dünyasının sesi olma yolunda atılacak adımların her zaman destekçisi olacaklarını belirtti.

Bu ziyaret, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ekonomik ve sosyal gelişim adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.