ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETER YARDIMCISI DURMUŞ ALİ ARSLAN'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

 

29 Ağustos 2024
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETER YARDIMCISI DURMUŞ ALİ ARSLAN'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

 Büyük Türk milletinin bağımsızlık uğruna verdiği destansı mücadelenin simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bu büyük zafer, milletimizin azim ve kararlılığıyla elde ettiği, bağımsızlık ve özgürlüğün en güçlü ifadesidir.

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan bu zafer, Türk milletinin yokluklar içinde dahi nasıl bir birlik ve beraberlik ruhu taşıdığının en büyük göstergesidir. 30 Ağustos 1922'de kazanılan bu zaferle, milletimizin bağımsızlık yolundaki azmi tüm dünyaya ilan edilmiştir.

Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak, bizler de bu anlamlı günde, bağımsızlık mücadelesinde canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, aziz milletimizin Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet payidar kalması için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu büyük milletin evlatları olarak, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde yürümekten onur duyuyoruz.

DURMUŞ ALİ ARSLAN
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETER YARDIMCISI

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.