CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ERDEM'DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

 

29 Ağustos 2024
CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ERDEM'DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

 Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün kazanıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bu zafer, Türk milletinin azim, cesaret ve kararlılığıyla yazdığı bir kahramanlık destanıdır.

 

 Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan bu büyük zafer, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin taçlandığı bir dönüm noktasıdır. 30 Ağustos, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğe olan sarsılmaz inancının sembolüdür.

 

 Bugün, bu büyük zaferi kutlarken, bizlere bağımsız ve özgür bir vatan bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Onların fedakarlıkları sayesinde bugün hür ve bağımsız bir şekilde yaşamaktayız.

 

 CHP olarak, Atatürk'ün "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ilkesine bağlı kalarak, ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle, milletimizin bu anlamlı gününü en içten dileklerimle kutluyor, barış ve huzur dolu bir gelecek diliyorum.

 

MUSTAFA ERDEM

CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.