22. DÖNEM CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ TUNCAY ERCENK'TEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

 

29 Ağustos 2024
22. DÖNEM CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ TUNCAY ERCENK'TEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

 Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Bu zafer, milletimizin azim, kararlılık ve fedakarlıkla elde ettiği, bağımsızlık yolundaki en büyük kazanımlarından biridir.

 

 Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan bu büyük zafer, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda milletimizin özgürlüğe ve bağımsızlığa olan inancının bir göstergesidir. 30 Ağustos 1922'deki bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı ve çağdaş bir ülke olma yolunda atılan en büyük adımlardan biridir.

 

Bugün, bu anlamlı günde, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Onların bize emanet ettiği bu güzel vatanı, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz.

 

Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, barış ve huzur dolu nice zaferler diliyorum.

 

TUNCAY ERCENK

22. DÖNEM CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.