BÜLENT KANTARCILAR'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

 

29 Ağustos 2024
BÜLENT KANTARCILAR'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

 Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük yolunda verdiği en büyük mücadelelerden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. Bu zafer, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde, azim ve kararlılıkla neleri başarabileceğinin en güçlü kanıtıdır.

 Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan bu zafer, sadece bir askeri başarı değil, aynı zamanda bağımsızlık ve özgürlük yolunda tüm dünyaya verilmiş bir mesajdır. 30 Ağustos, milletimizin tarihine altın harflerle yazılmış bir zaferdir ve bizlere, bağımsızlığımızın ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatmaktadır.

 Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği olarak, bu anlamlı günde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Cumhuriyetimizin değerlerini koruyarak, ülkemizin aydınlık yarınları için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.

 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, milletimize barış, huzur ve esenlik dolu bir gelecek diliyorum.

 

BÜLENT KANTARCILAR

KUŞAKTAN KUŞAĞA ANTALYALILAR DERNEĞİ BAŞKANI

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.