YEŞİLÇAM MEDYA’DAN MODA VE GÜZELLİK TUTKUNLARINA YENİ DERGİ

 

09 Eylul 2024
YEŞİLÇAM MEDYA’DAN MODA VE GÜZELLİK TUTKUNLARINA YENİ DERGİ

 Yeşilçam Medya, yayıncılık dünyasındaki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Tempo dergisinden sonra, moda ve güzellik sektörüne yönelik yeni bir dergiyle okuyucularıyla buluşuyor. Yeni yayın hayatına başlayan Moda ve Güzellik Dergisi, giyim, düğün, güzellik sektörü ve tasarım gibi konuları kapsayarak, moda ve güzellik tutkunlarına hitap etmeyi hedefliyor.

 Bu yeni dergi, sektördeki gelişmeleri takip eden, trendleri yakından izlemek isteyen okuyuculara zengin bir içerik sunacak. Yeşilçam Medya, yeni dergisiyle de sektördeki iddiasını sürdürüyor.

 Moda ve Güzellik Dergisi, hem sektördeki profesyonellere hem de modaya ilgi duyan geniş bir kitleye hitap eden bir kaynak olmayı planlıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.