ANTALYA’DA 64 YAŞINDAKİ ADAM KONTEYNERDE ÖLÜ BULUNDU

Antalya'nın Güzeloba Mahallesi'nde, uzun süredir tarla yanında bir konteynerde yalnız yaşayan 64 yaşındaki Mehmet Kılınçarslan, komşuları tarafından ölü bulundu. 

11 Eylul 2024
ANTALYA’DA 64 YAŞINDAKİ ADAM KONTEYNERDE ÖLÜ BULUNDU

 Olay, sabah saat 09.30 sıralarında Güzeloba Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yaklaşık 6 yıldır bir konteynerde tek başına yaşayan ve kimsesi olmayan Mehmet Kılınçarslan'dan uzun süre haber alamayan komşuları, durumunu kontrol etmek için kaldığı konteynere gitti. Kapıyı açan komşuları, Kılınçarslan'ı hareketsiz yatarken buldu ve hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi.

Sağlık Ekipleri Ölümünü Tespit Etti

 

 Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mehmet Kılınçarslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ardından polis ekipleri konteynerde ve çevrede detaylı bir inceleme yaptı. Mehmet Kılınçarslan’ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

Geçimini Sebze Satarak Sağlıyordu

 

 Mehmet Kılınçarslan’ın geçimini tarladan topladığı sebzeleri satarak sağladığı öğrenildi. Yalnız yaşayan Kılınçarslan’ın ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.