ANTALYA’DA TRAFİK KAZASI: HALK OTOBÜSÜ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI, İKİ KİŞİ YARALANDI

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, Özel Halk Otobüsü ile otomobilin karıştığı kazada iki kişi yaralandı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 

11 Eylul 2024
ANTALYA’DA TRAFİK KAZASI: HALK OTOBÜSÜ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI, İKİ KİŞİ YARALANDI

 Kaza, 11.30 sıralarında Antalya'nın Demircikara Mahallesi Narenciye Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kırmızı ışıkta sola dönmek için bekleyen Cemal Cihan D.’nin kullandığı 07 BRJ 426 plakalı Skyweel marka otomobil, arkadan gelen ve plakası öğrenilemeyen bir aracın korna çalmasıyla hareket etti. Sürücü, yeşil ışığın yandığını zannederek sola dönüş yaptı. Ancak bu sırada karşı yönden gelen Ali Can idaresindeki 07 AU 004 plakalı Özel Halk Otobüsü ile çarpıştı.

 

 Çarpmanın etkisiyle otomobil savrularak kaldırıma çıkıp yol kenarındaki duvara çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılan iki kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

 

Yaralıların Durumu

 Kazanın ardından açıklama yapan Özel Halk Otobüsü sürücüsü Ali Can, “Beyefendinin kırmızı ışıkta geçmesinden dolayı, mesafede kısa olduğu için duramadık ve çarptık. İsteyerek olan bir şey değil, keşke olmasaydı. İki kişi hafif yaralandı, tedbir amaçlı ambulansla hastaneye gönderdik. Otobüsteki yolcular ise şükür bir sorun yaşamadı” dedi.

 

(KAYNAK:İHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.