CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL ANTALYA’DA

Büyükşehir’i ziyaret edecek olan Genel Başkan Özel Kepez- Santral’de anahtar teslim törenine katılacak. 

01 Ekim 2024
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL ANTALYA’DA

 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 3 Ekim Perşembe günü Antalya’da bir dizi temaslarda bulunacak. 13.00’de Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek olan Özgür Özel, 16.00’da da Büyükşehir Belediyesi Kepez ve Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1068 dairenin hak sahiplerine teslim törenine katılacak.

 

 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 3 Ekim Perşembe günü Antalya’yı ziyaret edecek. Genel Başkan Özel, Antalya programı kapsamında saat 13.00’de Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret edecek. Özel, saat 16.00’da da Büyükşehir Belediyesi’nin Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde düzenleyeceği anahtar teslimi törenine katılacak.

4026 DAİRE TESLİM EDİLDİ

 Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri evlerine kavuşmaya devam ediyor. Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde bugüne kadar hak sahibi konut parselleri etabında 5073 hak sahibine 6417 konuttan 4026’sı teslim edildi. 3 Ekim’de düzenlenecek törende B-2, C-1 ve C-3 Parselde yapımı tamamlanan 1068 konutun daha anahtarları sahiplerine verilecek. Böylece Temmuz 2020’den bu yana hak sahiplerine teslim edilen daire sayısı 5094’e ulaşacak.  

BAŞKAN BÖCEK TÖRENE DAVET ETTİ

 Anahtar teslim törenine Antalyalıları davet eden Başkan Muhittin Böcek, “1068 dairemizi daha CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in de katılacağı törenle sahiplerine teslim edeceğiz. Nisan 2019’da göreve geldiğimiz ilk günden bu yana hep halkımızın yanında olduk, mağdur olmalarını önlemeye çalıştık. Bir taraftan durma noktasına gelen inşaatları yeniden başlatarak evleri tamamladık bir taraftan da kentsel dönüşüm projesi alanında sosyal donatı alanlarını yaptık. Kapalı Pazar Yeri, 100. Yıl Parkı, yolları ve peyzajıyla Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Alanının eksiklerini tamamladık. Şimdi de 1068 daireyi daha hak sahiplerine teslim ediyoruz” dedi. 


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.